-pana la altitudinea de 2000-2100m in zonele de creasta zapada e putina, acumulari minore in zonele adapostite, culoare. Nu am vazut placi de vant.
-pana la altitudinea de 2000-2100m in vai, exista acumulari de zapada, iar in zonele adapostite sau culoare se pot intalnii acumulari mai importante. Stratul de baza este solid iar zapada din stratul de la suprafata e de tip pulver dar stabil si aderent la stratul de baza. Placi de vant de mici dimensiuni, in formare.
-2200m – 2500m in zonele de creasta tipul de zapada alterneaza: sub cei 20-30cm de pulver e ba crusta, ba zapada intarita, alterneaza zonele cu acumulari cu cele de zapada intarita si cornise neconsolidate.
-2100m – 2300m pe vai zapada e mare, in preajma versantilor exista acumulari importante, exista placi de vant de mari dimensiuni dar in formare, daca vantul continua sa bata cred ca pot sa apara placi de mari dimensiuni, in special pe versantii din vant(versantii pe care se transporta zapada).
-Cum vantul a batut si din sector S si V si apoi si din NV exista acumulari sub toate zonele de abrupt din sectorul crestei principale.
-In zonele crestelor N sau S secundare zapada e viscolita acumulari exista la baza versantilor,a obstacolelor majore, pe culoare, zonele adapostite.